Doražme je!!! Prosím, jděte za každou cenu k druhému kolu senátek!




Sdílet článek:

PETR VLK

O  tom, že  Fiala  a Obludárium  utrpěli opravdu  krvavý  világoš už  nepochybuje  vůbec  nikdo. Tedy  s výjimkou  zastupujícího ukrajinského protektora  v Praze  osobně.  Ten  prý neprohrál. i když nezvítězil.

A nelze nezmínit jiného moudřece, tentokráte  z Hradu,  že prý porážka  to  sice  asi byla, ale nešlo prý  o hlasování  o vládě!  Věřili byste  tomu?  Takže  se  jako  hlasovalo o čem?  O  osnovách tělocviku nebo pěstování  žampionů na území kraje?

Prohráli! Krvavě prohráli!  Ostatně, je to vidět!  Viz  včerejší  odkráglování  Bartoše  Fialou.

Měl jsme velkou a nepokrytou radost    z  toho,  co přinesly  krajské  výsledky!  Přesně takhle  jsme si to maloval a  přesně pro  to, co  nyní nastalo jsem podporoval Babiše. Hlupáci  z jistého alternativního webu stále  nechápou, vo co vlkovi a všem  příčetným s mozkem  go!  Že  ani v nejmenším nešlo  o podporu Bábovi, přilezení ke křížku a pochopení jeho  vyjímečnosti a  spasitelské  role, nýbrž  o to, že  si z něho  Obludárium  samo stvořilo  strašáka,  před kterým je nutné za  každou cenu ochránit  svět a  svůj  úspěch  postavilo na poměřování  s výsledky  ANO!

Takže  šlo  o to co nejvíce  to jejich strašidlo  voličsky  vyfutrovat,  aby  jejich  čísla  vedle něj  vypadala  co nejmarginálněji.
S  tím, že  když se tak stane vypuknou  jak vnitrokoaliční  tak  vnitrostranické  rozbroje  a pnutí.

Stalo se!  vše  funguje  jedna  báseň!!!  Piráti jsou v jedné palbě. Od  cizích  i mezi vlastními!!!  Tam  to jede  ve  velkém!!  Hosana!

Ale  v ÓDěS  také!  Fiala  se  zkusil přiživit  na Kubově  výsledku a ten s ním vytřel velmi drsně podlahu,  že  si ODS  ani  náhodou nemůže  sebeméně přisvojit  nic  z výsledku Jižních Čech, protože  jde o politickou i  denní práci  jen tamních. A  že  si do toho od někoho jako je  Fiala, nenechá kecat.  A že  antibabiš  a  SPOLU  jsou už jen staré haraburdí!  A  samozřejmě  u modráků pod povrchem  to bublá  jedna  radost!

Lidovci jsou na odstřel a řeší co dál, čeká je  teď  volební sjezd. A jestli  to předem nevezme  do ruky  Grulich Vítězný a  nedí  tomu  náležitou fazonu,  tak  si  ten jejich potlach  velmi užijeme.

Svetrová Dvousvetrová  už  šéfu  sama  sobě  a partičce  funkčnících a tím i kasírujících  straníku  typu  Ženíšek,  Válek, Jakob a  podobně. Už  ví, že  jestli  modráci  zruší SPOLU, tak  ji  čeká  vynesení  na politické smetiště.  Tohle došlo i jí, při její yntelygency.

O Pirátech už  byla  řeč, ta  stojí  sešikované  sanitky  Rychlé, střídavě  s  auty  černých  havranů od pohřebních služeb.

Jediní  Dozimetři jsou relativně  ve vatě. Kvůli své  amorfnosti, kde drzost a  arogantnost  Rakovinových eskapád  zakrývající  makající Pepové a Frantové  na místních radnicích.

Prostě  vše  běží, tak  jak  jsem si  vysnil, že by běžet  mělo,  má li se tato země  zbavit  Fialy  a Obludária  o příštích parlamentkách.

Ovšem  ani zdaleka  NENÍ HOTOVO!!! Ani  omylem!!! Opakuji  -NENÍ HOTOVO!!!

                     JE  NUTNÉ JE  DORAZIT!!!!

Nevěříte?  Pak  vzpomeňte  na poslední  obecní  volby! Žádné  z partají  nezáleželo na  tom , kdo obsadí radnici  ve  Zlámané  lhotě  nebo třeba  v Pacově  /Pacovští prominou, ale počítala  se především Praha a její  dílčí radnice a  pak  krajská a  statutární  města primátorské řetězy.  Případně  větší  města  bez tohoto statusu a  starostenská  křesla  v nich.  Tady  ÓDěS  a celé Obludárium  poprvé od parlamentek  narazily  a prohrály. Na  celé  čáře. Jenže  souběžně  s tím  se konaly  senátky a  tam  v druhém kole  jejich  voliči vygumovali  původně  vítězné Babišáky. Ti uhrály  z  22 postupů chabé  tři senátory, jestli  si dobře  vzpomínám.  Takže  Fiala, Pekarová, Rakovina, Bartoš a Jurečka  svou porážku v obcích  zakamuflovali  tím senátem. Kde naopak posílili!!!!

Tohle jim přece nedovolíme  znovu zopakovat!!!! Necháte  je  utéci  hrobníkovi z lopaty?  Poskytnete Fialovi  vlastně  dýchání  z úst  do  úst  – ano právě  VY, co  máváte  rukou a  říkáte,  že  na senát kašlete nebo  že  u vás  není z čeho vybírat , protože  tam stojí  modrák proti lidovci  nebo Dozimetristovi??? A proč  byste  se tedy obtěžovali, když  oba považujete  za zmetky?

Právě pro  vás  píši tenhle  článek!!! A úpěnlivě  prosím  JDĚTE  VOLIT!  ZA  každou cenu  i  v uvedných případech. Protože  je nutné  je  dorazit. Je totiž  třeba, aby  i Fiala musel přiznat, že  prohra  je tak veliká, že ji už  nelze  okecat na žádný  způsob.

Dovolím si citovat  z materiálu  ČTK, abyste pochopili  oč  jde a proč  je v banneru Kosy  vedle  Fialy  nově  také Vystrčtchajwan:

V Senátu by chtěl získat pro klub ODS a TOP 09 alespoň sedm až osm mandátů, protože by si ODS udržela nejsilnější klub. „Miloš Vystrčil (předseda Senátu) dělá svou práci skvěle,“ řekl Fiala.

To je to, oč  tu běží!!! Co by  Fialu a ÓDěS trefilo přímo na komoru a pořádně  u modrých  přitopilo pod kotlem  – kdyby  přišli o post  šéfa  sněmovny! A  kdyby Vystrčil, co dělá  svou práci  skvěle, byl odvolen  do…  no do Brusele. Třeba.

ODS  obhajuje  v těchto  volbách  celkem  10 mandátů.  TOP, která  vstoupila  do jejich klubu po minulých senátkách, aby  byl  klubem silnějším než lidovecký a starostenský obhajuje  další  4  křesla.

A já  říkám  – je potřeba  zabránit  za každou cenu  tomu, aby  jim to vyšlo znovu!!! Takže  i  tam, kde se perou  dva nevolitelní   vládní je  nanejvýš třeba  vyrazit opět  k urně a  Fialovi to spočítat!!! Ať  si  o senátu myslíte,co  chcete  nebo  zda  jste  do něj někdy volili nebo ne! Když se u  vás  senátor  volí!  Tedy za předpokladu,  že  vás  ten kadič  štve a popouzí.  Svými  řečmi, svou politikou svým  slouhovstvím zahraničním mocným, svou  krajinskou  afinitou nebo čímkoliv jiným. Zůstat  jen  u řečí a rozumování  na klábosnici  je trapné a  směšné!

Je  to v klasické poloze – tady  a teď.  Kdo, když  ne my?! Kdy, když ne  teď!
Před prvním kolem  jsem napsal, že  se  ani nepokusím  vám doporučit koho volit, protože  to přenechám jiným  fořtům,  kterým nevadí, že neznají místní reálie. Ti  radami nešetřili a  nešetří ani teď.  Někdy  se  až musím  smát. Útrpně!  Takže  si dovolím svůj pohled na věc.  Kde je jediným  motivem zabránit  Vystrčilovi, aby  dál  okupoval sesli  šéfa  senátu a  aby ODS  ji  tratila  vypukl tam ještě větší  var a zmar.

Půjdem na to metodou per  partes, po jednotlivých obvodech:

Začnu hned  těžkým kalibrem:

Výstřižek

Benešov

To je přesně  to místo, kde  jsem  doporučením odjinud musel  jen trpně pousmát!!  Prý je  úplně jedno, jestli Hraba  nebo Válková, oba prý  dobrý! Houby  z  voctem!!!  Hraba je  sice  u modráků  solitér a  dá se poslouchat a  Válková  je herdekbaba, která  si pletla Protektorát  s procházkou  v cukrárně,  ale  my  žijeme  teď!  A  Hraba je a bude součást  klubu ODS!!!  TEDY HLAS PRO Vystrčtchajwance!!!  Válkovou prosím promiňte její senilitu. V senátu  nemá  co zkazit!  Tak jí  dopřejte  její klidné pozdní odpoledne! Je to nanejvýš  nutné!  Místo  Hraby  si představte  Vystrče  jeho bláboly! Žádný  – oba  dobrý!  Bonusem je  že vypadl  mistr  blízkého i dalekého vesmíru, chytač gumových kramfleků a  a  válečný  štváč  Hašek! Hosana!

Brno….

Já  prostě  ty Brňáky nechápu. Na autech vozí nálepky  Já nésu  z Prahy, ale minule  poslali  do senátu  „četnika“ Topfera  a  teď  to nejspíš  zopakuji s Rychlíkem…  Chápe  to někdo?  Zkuste  tomu incestu prosím zabránit!!! Nic nevzdávejte!

Výstřižek

Břeclav

Jestli to je někde  jedno, pak tady!  Ale  kdybych  volil já, pak bych  to risknul, čistě  z hecu  se  Šlachtou!  Už proto,  jak moc  pořád i po více než 10-ti létech pije krev  ÓDěS!!! Ať ukáže  v senátu , co a jak!

Budějky

Tak tady je  asi  hotovo.  Sýkora  se veze  na  Kubově  vlně.  S  tím asi nejde nic  udělat. Ale  když  nepůjdete podpořit Ondřicha, tak  to nezjistíte! Jděte  volit  a zkuste nemožné!  Víte  jak by  vám  večer, kdyby se to povedlo,  chutnaly  bubliny? A nenechte  Kubu  vyrůst  příliš  vysoko!

Výstřižek

Domažky

Tak tady  znám oba  pány  ze  své profesní dráhy osobně. Látka je bývalý  starosta  za  soc dem z Domažlic, Vilímec  místostarosta  z Kdyně a  senátor. Domažky  jsou větší  než  Kdyně  a je  to opravdové poctivé a nefalšované  Chodsko. Což  Kdyně  tak úplně moc  není.  Takže  doufám,  že  Domažličáci  svého  koně podrží. Přispějte  k tomu!

Chomutov

Rabas  se tváří , že není  vládní a nemá  s Obludáriem a  Fialou nic společného…  Opravdu?  Pamatujete  na  jeho poslancování  v Topolově  a Buršově  éře jejich hrůzovlády?  Pryč  s ním!  Komínka neznám,  ale  logika  věci je  jasná!  Vyražte prosím po červené, abychom došli do cíle  a dorazili je!

Výstřižek

Chrudim

Tady jde  o  čistou klasiku – vládní modrák  versus Babišák.  Bude  to  na  ostří nože.  Hrozí všichni proti Babišovi!  Vyražte  jim to překazit a pošlete Tecla  do pekla!

Jablonec

Nikoliv na konec!  Opět  další tvrdý  souboj  Babiš  versus  vládní.  Že  SLK není  ve  vládě?  No ono je  to to takové zástupné  béčko nebo čéčko!  A opět jednak je  to těsné a  může  se hrát  všichni proti Babišovi.Prosím všechny  Jablonečáky  a  Semiláky  – vyražte  volit. Já slibuji, že  když Kosa bude psát zase někdy o fotbale, budu v případě  správného výsledku  Velkého čápa  jen chválit!

Výstřižek

Karviná

Vícha, poslední  socanský  Mohegan už má své jisté.

Litoměřice

Štěrba  by  to měl dát, ale..  ale protože Babiš  a hon na něj. Bez  vás  to  nezvládne!

Výstřižek

Bolka

Ale  spíše  Bolehlav… Bosleslaváci, necháte  vyhrát  Dozimetristu?  Prosím, zkuste  to zvrátit.  Ale mm pro  vás  dvě  zprávy. Netypicky  dobrou a  dobrou. Ta první  dobrá je,  že  modrák Nwelati, co  měl tenhle  obvod  pronajatý  na trvalo asi jako Mára  Matějovský  zálohu  fotbalové  Bolky -SKONČIL!  Paráda!  Ta  druhá  zní  – když  vyhraje  Dozimetrista, tak by jim to mohlo mohlo pomoci být  silnější než  Vystrčtchajwanec.

Náchod

Tak tady  je zaděláno na  malér.   Na  Červíčka  by  to chtělo nějaké  voličské DDT  a  vyautovat  ho!  Ale  je  to nejspíš  za  hranicí možného Červíček je z Náchoda. Ale prosím, prosím, jděte  mu to znepříjemnit. A místo Černíčka si představujte  Černochovou. Protože  ta  sdílela  dost dlouho z tímhle pánem  společnou, řekněme  domácnost a  z okresního cajta  ho dotáhla  až na policejního ředitele a následně  mu umetla cestu k  hejtmanství a  senátorství. Asi  dobře  luxoval… Zkuste  to  voličské DDT! Ať se práší za kočárem!

Výstřižek

Opava

škoda, že  to o pár hlasů v prvním kole  uteklo Navrátilovi!  Další modrák, současný senátor  Pavel  už  mohl být v popelnici. Ale nic hotovo není. Dopřejte  Fialovi  Mínus  Jeden! Je potřeba je  dorazit!

Chacharov

Tak tady  Babišák zametl s  ostatními hned na poprvé!  Bezva!

Výstřižek

Praha  2

Další  obvod, kde jsem se musel  trpce pousmát  nad  míněním  jiného alternativního webu  – tady prý je  to  špatné  na  oba způsoby….  Hmmm. Jenže  ono  je  špatně a pak ještě  hůř.  Hilšer  je  docela odpudivá a profláknutá  figura. O tom žádná.  Egyptolog  Bárta má  velmi slušné  renomé. Odborně. Ale  od  jedné kosířky  mi přišel zevrubný  mail   s kým se Bárta  paktuje. Aby  byl  tím senátorem.    A na  tom  ani trochu nic  pěkného není.  A  všimli jste  si  za koho Bárta  kandiduje?  Za  TOP a  STAN.  Ale především za  TOP,  čili  další  člen  klubu  ODS, protože  ti ho mají dohromady  právě  s Dvousvetry!  Hilšer  sice kandiduje za Piráty, ale  ti  jsou  těžce protivládní  a rozzlobení, ale  Hilšer  jede  sám na  sebe a  to těžce.  A pro Vystrče  primárně  hlasovat nebude. Spíše  pro  Růžičku od  STANu.  Takže  Pražáci,  vyražte  k urnám a podpořte  Hilšera. AŤ se  vám ruka  krutí  jak chce. Uznávám, že  po vás  chci něco hodně na krev. Ale  chcete je  dorazit, že?

Praha  4

Tady to má si  Drahoš  ložené.  Žádný  velký politik to není.  Ale zkuste mu to znepříjemnit! Nezůstaňte  doma. Naděje  umírá poslední.

Výstřižek

Praha  8

Wagenknecht  vyšuměl!  Dobrý!  Ale jestli  s tím  vy, co se  vás  to týká, něco neuděláte a nepodpoříte Kučeru,  aby  to natřel  modřince, pak špatný! Hodně  špatný!  Pak  by mi byl  v senátu daleko milejší  tenhle  žalobník. Tady má  v Praze opravdu  smysl  jít  určitě  hlasovat! Tady  Vystrč hraje  o koryto natvrdo!

Praha 12

Musel jsem se mrknout  do mapy,  jestli takhle  náhodou  do  ní  nepatří  Bílá hora…  Nepatří.  Ale  výhra někoho jako Fischer a v I.kole?  Tak to Bílá hora  na každý pád  je!

Výstřižek

Prostějov

Tak tady je  to opravdu úplně  jedno.  Tady  bych  asi, jako v  jediném obvodu, zůstal doma. Babišák by  to měl mít  v kabele, ale  kdyby  motyka  spustila  a udělal  to  Okamurák?  Žádná  trága.

Rokycany

Skvělé, že  dosavadní modrý senátor  Karpíšek  vyfičel  jak  rošťák, co  rozbije  sousedům okno. Doufám, že  Rokycanští  dorazí  a  dají Babišáka.

Výstřižek

Sokolov

Mračková  Wildumetzová  přejela  všechny  hned  v  úvodu. Proč? Protože  jd e o obecně  známou osobnost  ANO, která se dokázala  dostat z Babišova  stínu.  Tohle je  cesta pro ANO v  senátních  volbách!

Svitavy

Tady opět úpěnlivě  žádám všechny kosíře  z obvodu – vezměte příbuzné a  jděte  volit!!! Za každou cenu!  Vyautujte  Kortyše a vykopněte  Vystrče a  Fialu! Ať je ten lidovec  třeba  lidožrout  nebo  feťák  nebo   cokoliv jiného!

Výstřižek

Šumperk

Netuším  kdo je Balík a  co reprezentuje HK. Ale  rozhodně  bych sebeméně nešel do rizika. Takže  bych  došel a  hodil Adámkovi. O kterém také nic netuším. Jen, že nepodpoří ani omylem Vystrče.

Teplice

Zato tady  není  o čem.  Tradičně  modrý  senátor, rozuměj Kubera je   dávná minulost. A  doufám, že  Teplické nenapadne, že modrá je  dobrá.  Tady je naprosto životně nutné,  aby  Schiller, takto  dosluhující hejtman proměnil svou  šanci Podpořte  jej!

Výstřižek

Třebíč

Neměla  by  být  takhle  náhodou Žákyně, vlastně  Žáková  daleko spíše  ve  škole  než v senátu?  Já  jsem  o tom přesvědčen. Takže  třebíčtí  kosíři a kosířky,  pošlete  ji tam. A jděte podpořit  Rybu! Jistě  v  senátu  poplave  k  vaší  spokojenosti  jako ryba  v  rybníce!

Vsetín

Tady se nedalo nic jiného čekat. Kdo umí,  ten umí. A  tady  je  Čunkovo. Nikoliv lidovců. Čunkovo!

Výstřižek

Zlín

Jděte  volit a podpořte  Hájka. Ať mají  vládní a lidovci speciálně, co řešit! Ať s e u nich  zahustí atmosféra!!!  Bylo by  to  fajn!

Celkově k I.kolu. Je  klišé  říkat, že  ANO senátky  neumí. Když s  tímhle  vyrazil Roman před  I. kolem v  Trikoloře, dovolil  jsme si oponovat.  Ono to není o  tom  jestli  umí  nebo ne. Je to  o známých tvářích. Ta  boduje především.  Především si nepleťte s  absolutně. Nejznámějším  kandidujícím  ksichtíkem  byl v každém případě  chytač  gumových  kramfleků  Hašek.  A nakonec  utřel. Slzu  i nudli. Hosana!!!Pro benešovské  bylo  to kdysi chytání těch kramfleků málo. A  žádná  jiná  hodnota, kromě  podnikatelského  krachu a skandálu s rozvodem Šmuclerové a  nyní  totální rusofobií  a  mistrování celého světa  v ruské nenávisti  za nám  nebyly. Což  na Benešovsku seznali  za nedostatečnou kvalifikaci!  Bezva!

Romana jsem  se  snažil opravit, že ten závěr  bude platný jedině  tehdy,  když  ANO  nezaboduje  ani tentokrát. Že  nyní mí  má opravdu ideální podmínky!

Počkám do sobotního odpoledne. Ale  řekl bych, že  ten předpoklad  funguje. Asi půjde o vůbec nejúspěšnější  volby  do senátu  za  celou  historii  ANOšéfe!  Proč  uspěli  Mračková a Bednář  hned na poprvé? Protože jsou známí a mají za sebou  viditelné  výsledky. Vystoupili  z Babišova  stínu!!!!  Už  se nevolí Bába, ale  Bednář. A bude  to tak i jinde. Navíc, , vrátím se opět  k obecním volbám  – posty  primátorů a  starostů se  ANO  do budoucna pro  tenhle  typ  voleb jasně  zúročí. Už nepůjde o  to potřít  oligarchu, ale podpořit  našeho starostu!  A  to je jiný  příběh,  kdy  onen  antibabiš  přestává  fungovat.  Sám jsme zvědav kolik  mandátů  tentokráte  ANOšéfe  dá!
Ale nejvíc  mne  zajímá,  kolik jich získá  ÓDěS!  Jestli Vystrč  bude balit  nebo ne. Kdyby  ano,  tak  by byl  další obrovský  důvod  k napití  a  Fiala  byl zralý na mašli!

Umožněte  mu  to! Prosím…..Smutně koukám….

Když to tak počítám,  tak  6 kusů  má  ODS  jistých. Další  tři možné, ale  ne jisté.  Překažme jim  to!!!

Chleba  se láme  ve Svitavách, na Praze 8 a v Chrudimi!!  Kosíři, co se vás  to týká, vy Fialu  a  Vystrče  buď  dorazíte nebo je zase necháte se  z porážky  vylhat…   Bohužel tak to je….

 

Velmi špatnéŠpatnéPrůměrnéDobréVelmi dobré (28 votes, average: 3,14 out of 5)
Loading...

>> Podpora

Svobodný svět nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory na provoz. Pokud se Vám Svobodný svět líbí, budeme vděčni za Vaši pravidelnou pomoc. Děkujeme!

Číslo účtu: 4221012329 / 0800

 

>> Pravidla diskuze

Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.

>> Jak poslat článek?

Chcete-li také přispět svým článkem, zašlete jej na e-mail: redakce (zavináč) svobodny-svet.cz. Pravidla jsou uvedena zde.

Sdílet článek:

4 Comments

  1. V parlamentních volbách nebude koho volit. Není rozdílu v tom, kdo bude v parlamentu. Babiš a spol. cenzuroval a rozděloval lidi skrze kovid, Fiala a spol. cenzuruje a rozděluje lidi skrze Ukrajinu, GD, LGBT a jiné ptákoviny. Pro mně jsou obě strany stejně nevolitelné.

  2. Vlk by měl dát pár záhlavců tomu svému učedlníkovi, anžto ten si myslí, že je také moudrosti futrál

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*