Seznam na Seznamu




Sdílet článek:

DITA KOSOVÁ

Dezinformační scéna skutečně přitvrzuje, ale kdo jsou ti „proruští dezinformátoři“, kteří systematicky likvidují zbytky západní demokracie?

 

Vážený pane redaktore Nejedlý,

reaguji na Vaši „analýzu“ s názvem Dezinformační scéna přitvrzuje (dostupné na webu seznamzpravy.cz zde), ve které zveřejňujete též jakýsi seznam nepohodlných médií, jež si dovolují prezentovat jiné názory než ty, které nám předkládá strana a vláda. Za takový propagandistický článek by se nemuselo stydět ani Rudé právo! Stačí jen zaměnit slova “dezinformační scéna“ za „ztroskotanci a samozvanci“ a vracíme se zpět přesně tam, kde jsme byli před rokem 1989! Zdá se, že děláte skutečně čest svému jménu a Váš jmenovec, ministr „nekultury“ 50. let by z Vás jistě měl radost.

Obávám se, že zveřejňováním podobných seznamů se dopouštíte nejen šíření dezinformací, ale především trestného činu pomluvy. Neboť, jak sám v úvodu zmiňujete, neexistuje žádný prokazatelný důkaz toho, že by v seznamu uvedená média a lidé s nimi spojení byli ovládáni cizí velmocí. Označení „proruský“ je tudíž velmi zavádějící a manipulativní, jedná se především o perzekuci kvůli nepohodlným názorům.

Vaše analýza je opravdu pozoruhodná. Vedle bizarních a tragikomických postav, jako je Jana Peterková, se zde objevují skuteční bojovníci za svobodu slova a profesionální žurnalisté takového formátu, jako je Martina Kociánová nebo bývalý šéfredaktor zpravodajství ČT Petr Bohuš.

Vážení, pokud chcete skutečně „bojovat s dezinformacemi“, umožněte nám, prosím, svobodnou diskusi a pluralitu názorů! Místo toho se snažíte umlčet média, která nám toto nabízejí. Opravdu nesmíme mít vlastní názor například na válku na Ukrajině či na koronavirovou krizi a s ní spojenou vakcinaci? Z jakého důvodu? Má snad někdo právo nám zakázat svobodné myšlení? Proč pronásledujete esoteriky? Souvisí snad esoterismus také s Ruskem? Anebo znovu platí: „Kdo nejde s námi, jde proti nám?“

Každý režim nenávidí myslící tvory a největším nepřítelem totality je člověk, který si dovede vytvořit vlastní názor a používá zdravý rozum. Takoví lidé jsou označováni jako dezoláti, ztroskotanci a samozvanci…

Nikdo z nás nemůže vlastnit Pravdu. Pravda se nakonec vždy sama ukáže, neboť lež má krátké nohy. Historie však ukazuje, že ti, kteří upřednostňují cenzuru před svobodnou diskusí, ve skutečnosti nebojují s „dezinformacemi“, ale s Pravdou…

Ano, dezinformační scéna skutečně přitvrzuje, ale „proruští dezinformátoři“ jsou především ti, kteří se propůjčují k psaní podobných článků a šíření pochybných seznamů, neboť právě oni systematicky likvidují zbytky západní demokracie a posouvají nás na úroveň Ruska a Číny.

S pozdravem

Dita Kosová

 

BLOGOSVET.CZ

Velmi špatnéŠpatnéPrůměrnéDobréVelmi dobré (9 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

>> Podpora

Svobodný svět nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory na provoz. Pokud se Vám Svobodný svět líbí, budeme vděčni za Vaši pravidelnou pomoc. Děkujeme!

Číslo účtu: 4221012329 / 0800

 

>> Pravidla diskuze

Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.

>> Jak poslat článek?

Chcete-li také přispět svým článkem, zašlete jej na e-mail: redakce (zavináč) svobodny-svet.cz. Pravidla jsou uvedena zde.

Sdílet článek:

2 Comments

  1. Oni nezakazují nenávistné projevy. Zakazují projevy, které nenávidí. Elon Musk

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*