Výměna obyvatelstva pokračuje: Každá Afghánka může v EU požádat o status uprchlíka, rozhodl soudní dvůr EU




Sdílet článek:

SLOVANKA

Rozhodnutí soudu EU v podstatě znamená, že pokud kdekoli v EU zažádá rodilá Afghánka o azyl, tak jí musí být udělen. Naráží se tím samozřejmě na zavedené právo šaría, které je v Afghánistánu (podobně jako v několika dalších muslimských zemích) praktikováno ve skutečně středověké formě.

„Příslušné orgány členských států jsou informovány, že není nutné prokazovat, že žadatelce skutečně a konkrétně hrozí, že bude vystavena pronásledování v případě návratu do země původu,“ uvádí se v rozhodnutí Soudního dvora Evropské unie (SDEU).

Co vlastně toto rozhodnutí, které musí respektovat všechny členské země, znamená?

Nejde jen o to, že velmi pravděpodobně nastane příval Afghánek do Evropy, které budou nejspíš přicházet mnohem častěji než dosud, kdy jsou v drtivé většině nově příchozí Afghánci muži.

Jde především o to, že tyto ženy budou mít možnost si záhy sloučit rodinu. Lze tedy očekávat, že ženy budou vysílány do Evropy v doprovodu mužů, kteří pak zůstanou třeba v Turecku, kde budou čekat, až žena s dětmi získá ve vybrané zemi azyl, aby se mohli v rámci sloučení rodiny za nimi vydat.

Je také možné, že se takto bude automaticky udělovat azyl celým rodinám, jejichž součástí jsou samozřejmě i ženy.

Azyl bude Afghánkám automaticky udělen, aniž by se daná žena jakkoli prověřovala a to jen z toho titulu, že jde o ženu, jejíž status podřadné bytosti v její rodné zemi zcela postačí k tomu, aby mohla získat azyl.

Poté jim bude muset daná země umožnit přivést si také další rodinné příslušníky, včetně manžela a postupně zřejmě i široké rodiny (což může být v případě Afghánců celá vesnice).

Je celkem jasné, že ze strany EU jde o další způsob jak zcela legálně a rychleji vyměnit obyvatelstvo Evropy.

Už od roku 2021 si Německo pravidelně letecky dováží do země celé afghánské rodiny, nyní v tom může pokračovat s výmluvou, že ženy jsou ve své rodné zemi perzekuovány.

To, že se postupně začnou z evropských zemí tímto stylem stávat stejné chalífáty už zřejmě nikoho příliš nezajímá.

Nebo je právě to účel?

Velmi špatnéŠpatnéPrůměrnéDobréVelmi dobré (9 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

>> Podpora

Svobodný svět nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory na provoz. Pokud se Vám Svobodný svět líbí, budeme vděčni za Vaši pravidelnou pomoc. Děkujeme!

Číslo účtu: 4221012329 / 0800

 

>> Pravidla diskuze

Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.

>> Jak poslat článek?

Chcete-li také přispět svým článkem, zašlete jej na e-mail: redakce (zavináč) svobodny-svet.cz. Pravidla jsou uvedena zde.

Sdílet článek:

2 Comments

  1. USA roze**aly Afghánstán a země EU budou trpět. Jak myslíte, že to dopadne? Ženskou sem pošle manžel, ta tu zahnízdí a pak nechá spojit rodinu a bude tu hned několik islámem nakažených jedinců, které budeme muset vyhánět se zbraní v ruce.

  2. Utíká před islámskými zákony – dobrá – tak hned na letišti odložit burku , šátky … a zříci se islámu.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*