Bibi měl pravdu a Biden se smrtelně mýlí




Sdílet článek:

AIN

Bílý dům v podstatě řekl Izraeli, aby se vzdal Hizballáhu – místo toho šel Netanjahu do boje.

Před necelým týdnem spojil americký prezident Joe Biden své síly s francouzským prezidentem Emmanuelem Macronem a několika arabskými zeměmi a požadoval, aby Izrael souhlasil s 21denním příměřím v Libanonu.

Požadavek byl na první pohled směšný.

V oficiálním prohlášení nebylo ani zmíněno slovo Hizballáh.

To vyvolalo otázku: S kým má jako Izrael zastavil palbu.

Dobrá zpráva: izraelský premiér Benjamin „Bibi“ Netanjahu odmítl tomuto požadavku ustoupit.

Bibi pochopil, že skutečným požadavkem je vzdát se Hizballáhu, Íránem financované, vycvičené, vyzbrojené a řízené teroristické organizaci v Libanonu, která od 8. října loňského roku vypálila na židovský stát již přibližně 10 000 raket a střel.

Namísto kapitulace izraelský premiér pověřil IDF, aby zintenzivnila a vystupňovala své útoky.

To vyústilo v nejpozoruhodnější izraelské vojenské úspěchy za poslední půlstoletí.

V minulých dnech Izrael při masivním a zcela nečekaném leteckém útoku na hlavní podzemní velitelství Hizballáhu v jižní čtvrti Bejrútu zlikvidoval 18 z 18 nejvyšších velitelů Hizballáhu, včetně šejka Hasana Nasralláha – démonického a bezkonkurenčního vůdce této teroristické skupiny za posledních 32 let

Během uplynulého měsíce izraelský Mossad zabil, zranil a vyděsil přibližně 4 000 operativců Hizballáhu po celém Libanonu a Sýrii, když jim v rukou a kapsách náhle a současně explodovaly pagery a vysílačky naložené výbušninami.

Když se kouř rozptýlí, milovníci Hizballáhu a íránského režimu pláčou – jsou zmatení a zoufalí z toho, jak se „sionistické entitě“ podařilo překvapivě setnout armádu teroru.

Ti, kdo v Libanonu, Íránu a napříč režimem nenávidí a pohrdají Hizballáhem a íránským režimem, se radují a tančí v ulicích – chválí Boha, že se region zbavil těchto satanských vůdců, kteří se nyní smaží v pekle.

Co se bude dít dál, není zdaleka jasné.

Jasné je jen to, že Biden a jeho tým se mýlili, když požadovali, aby Izrael souhlasil s příměřím, které se rovnalo kapitulaci.

A že Bibi a jeho tým měli naprostou pravdu, když odmítli Bidenovy rady a místo toho šli Hizballáhu po krku.

Velmi špatnéŠpatnéPrůměrnéDobréVelmi dobré (36 votes, average: 4,44 out of 5)
Loading...

>> Podpora

Svobodný svět nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory na provoz. Pokud se Vám Svobodný svět líbí, budeme vděčni za Vaši pravidelnou pomoc. Děkujeme!

Číslo účtu: 4221012329 / 0800

 

>> Pravidla diskuze

Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.

>> Jak poslat článek?

Chcete-li také přispět svým článkem, zašlete jej na e-mail: redakce (zavináč) svobodny-svet.cz. Pravidla jsou uvedena zde.

Sdílet článek:

4 Comments

  1. A teď už to hadí hnízdo jménem izrael dostává ochutnat vlastní medicínu…🙂

  2. Biden je loutka a jeho tým má na starosti udržovat iluzi vládce a státníka pokud možno věrohodnou.
    Tedy ten kdo se “tzv” mýlí není Biden a jeho udržovací tým, ale ti co mu dávají noty. Ovšem ny nevíme jestli to nechtějí právě tak. Je to hra do jejichž pravidel 99% lidí nevidí.
    Proto tyhle články o tom kdo má pravdu jsou směšné, lže se na obou stranách. Protože realita potřeb a chtění těch kdo hýbou figurkami je tak odlišná, že mnozí by to nerozdýchali a ani nepochopili.

  3. Izrael je ikonická demokratická republika. Izrael je jedním z největších přátel České republiky. Važme si našeho přátelství s Izraelem.

  4. Jojo, to je tak, když se požár hasí ohněm. Hamás, Hizbaláh i další podobné organizace v regionu vznikly v reakci na sionistický terorismus předcházející a provázející vznik Izraele. Takže je logické, že dalším násilím jen přibude zoufalců, kteří nebudou mít co ztratit a půjdou do protiútoku.
    Ale Bibi má určitě pravdu, pokud vyhladí všechno v dosahu alespoň 500km od svých hranic bude mít na čas klid. Zato Evropa pak shoří jak fagule, ale to mu může být putna, neměli jsme si je sem tahat, žejo…

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*