Multipolarita jako základ pro nový světový řád




Sdílet článek:

SLOVANKA

Včera jste zde opět mohli najít důkazy o tom, že BRICS není uskupení, které by se jakkoli vzpíralo plánům globalistů. Naopak, jde o země, které jdou oddaně v jejich šlépějích, v čemž se ovšem nijak neliší od kolektivního Západu.

Zároveň jsem vám slíbila další článek, který vám ještě více objasní, že takzvaný „multipolární“ svět byl ve skutečnosti plánován pro přechod na jeden světový řád.

Nyní zde tedy najdete další důkazy o tom, že takzvaná „multipolarita“ má pouze vyvolat iluzi, že různé bloky se vydávají různým směrem. V tom podstatném jsou však v absolutní shodě.

Pokud někdy uvádím, že žádný multipolární svět neexistuje, pak to samozřejmě závisí na tom, jak se na tento svět díváte. Jestliže je to optikou rozdělení na určité bloky (které se však mohou různě prolínat), pak tedy ano, v tomto ohledu zde skutečně multipolární svět máme.

Není to však rozhodně model, který by byl proti budoucímu jednomu světovému řádu, což v minulosti potvrdil jak Klaus Schwab, tak například Jelcin.

Pokud zde existují nějaké síly, které se tomuto plánovanému řádu vzpírají, pak jde právě o ty země, které se nepřidávají na žádnou stranu, přičemž zároveň odmítají všechny globalistické plány.

Kolik podobných zemí na celé naší planetě najdete? Lehce je spočítáte na prstech jedné ruky.

Co tedy charakterizuje zemi, která se distancuje od globalistické agendy?

Odmítnutí zavádění plošných digitálních ID, očkovacích pasů, CBDC (digitální měna), nepodřízení se v otázce případné další plandemie, odmítnutí Agendy 2030, Paktu OSN pro budoucnost, pandemické smlouvy WHO, zavádění 15minutových měst a dalších jasných atributů přechodu na NWO.

BRICS však není odporem proti čemukoli výše uvedenému. Naopak, je – podobně jako kolektivní Západ – se vším v plném souladu.

A vše ukazuje na to, že se dávno tento způsob světového pořádku – vytvoření různých bloků v rámci „multipolárního“ světa za současného přechodu na NWO – už dlouho připravoval.

Níže najdete některé důkazy, které potvrzují, že tento způsob přechodu na NWO byl plánován dlouhodobě a zatím se zdá, že se tyto plány naplňují.

Ožrala Jelcin v podstatě svého času ničil Rusko a byl pod vlivem USA, nicméně byl to právě on, kdo nastínil budoucí vznik BRICS a multipolární společnosti, což mělo podle plánů vést k jednotnému světovému řádu.

Ať se vám to líbí nebo ne, tak právě v těchto jeho plánech se nyní pokračuje.

Tripolární dohoda byla uzavřena v dubnu 1997 mezi prezidentem Jelcinem a prezidentem Jiang Zeminem, který podepsal Rusko-čínské společné prohlášení o multipolárním světě a nastolení nového mezinárodního řádu,“ adresované Organizaci spojených národů.

„V duchu partnerství budou strany usilovat o podporu multipolarizace světa a nastolení nového mezinárodního řádu. Strany věří, že na konci dvacátého století došlo v mezinárodních vztazích k hlubokým změnám.

Studená válka skončila. Bipolární systém zmizel. Pozitivní trend směrem k multipolárnímu světu nabírá na síle a vztahy mezi hlavními státy, včetně bývalých protivníků ze studené války, se mění.

„Někteří se tlačí ke světu s jedním centrem,“ řekl tehdy Jelcin. „Chceme, aby byl svět multipolární, aby měl několik ohnisek. Ty vytvoří základ pro nový světový řád.“

Jelcin řekl, že setkání bývalých rivalů mělo „obrovský, možná dokonce historický význam, protože určili osud 21. století. Ve snaze čelit americkému vlivu a expanzi NATO na východ hledá Rusko nové spojence v Asii, přičemž mezi nimi je především Čína.

Jak tedy sami vidíte, tak být promultipolární neznamená, že je někdo vlastenec nebo nacionalista nebo obránce vlastní země proti globalismu.

Ve skutečnosti je „multipolarismus“ termín používaný k popisu doslovného opaku toho, co se ve skutečnosti buduje.

Zdá se, že  multipolarismus ve skutečnosti není nic jiného než konsolidace globalismu.

Problém je v tom, že politická slova vždy neznamenají to, co si lidé myslí, že znamenají.

To, čemu se říká „multipolarismus“, není nic jiného než delegování donucovacích povinností na předsunuté operační základny, které byly zřízeny po celém světě po druhé světové válce a na konci studené války.

Jinými slovy, globalismus potřebuje předsunuté operační základny v Eurasii nebo Jižní Americe a vlády těchto zemí BRICS si zvolil za své místní satrapie.

Proces „multipolarizace“ světa je ve skutečnosti procesem, kterým se svět ještě více globalizuje a místní elity jsou pověřeny prováděním globalizační agendy ve svých vlastních regionech.

To je důvod, proč není rozeznatelný rozdíl mezi multipolární politikou BRICS a politikou globalismu, tedy tou, kterou zcela otevřeně razí kolektivní Západ.

Dokonce i estetické úpravy jsou stejné, všímejte si modro-bílé barvy, případně zahrnutí barev Agendy 2030, vždy na modrém podkladu. Země je „modrá planeta“ – modrá je tedy v tomto případě symbolem globalizace:

A jsme-li u globálních organizací a různých srazů, pak se poněkud detailněji podívejme na WEF a jeho vztahy se zeměmi, které jsou údajně jinou stranou multipolárního světa.

Na webových stránkách Světového ekonomického fóra je uvedeno: „Geopolitická krajina prochází hlubokou proměnou, která dává vzniknout světovému řádu, který je multipolární a multikoncepční.“

Tato myšlenka hluboké změny je jádrem teze Velkého resetu, kterou obhajuje Klaus Schwab a jeho armáda užitečných idiotů.

Jak si vlastně WEF představuje budoucí svět?  Ekonomická aliance s volnými hranicemi, parlamentní demokracií, společným trhem a společnou měnou mezi členskými státy.

Spojené státy světa by měly jednotný právní rámec, který by se vztahoval na všechny členské státy. Národní suverenita by byla postoupena globálnímu parlamentu složenému z volených zástupců, kteří by uplatňovali demokracii a občanská práva pro všechny občany světa.

To je však jen omáčka, která má vyvolat dojem, že jeden světový řád bude konečně tím pravým světovým rájem.

EU je vzorem pro Světové ekonomické fórum, WEF však nemá žádný zájem na demokracii ani na občanských právech a svobodách, což má s EU společné.

EU je vlastně takový NWO v malém. Ztráta suverenity jednotlivých zemí jednoznačně ukazuje, kam má svět směřovat. S jednotnou digitální měnou a bezhotovostní společností je zavedení jakéhosi neofeudalismu logickým cílem.

Podle  Samuela P. Huntingtona existuje model, který je v souladu s reálpolitickými plány WEF na převzetí světa.

Huntington na toto téma napsal krátkou esej, která se stala knihou pod názvem  Střet civilizací. Huntington učil na Harvardu a Columbii 50 let a byl zvláštním poradcem Carterovy a Reaganovy administrativy.

Byl členem Rockefellerovy Trilaterální komise spolu se svým kolegou elitářem Zbigniewem Brzezinskim, který napsal plán americké hegemonie nazvaný  Velká šachovnice.

Ve Střetu civilizací Huntington tvrdil, že svět necestuje po neoliberální plošině, ale spíše se vyvíjí v multipolární civilizační model. Navrhl, že se svět vyvine do několika mocenských bloků, rozdělených, ale schoulených k sobě v nábožensko-etnických „pólech.“

Huntingtonův multipolární  střet, podporovaný velmistrem realpolitiky Henrym Kissingerem – který jeho dílo označil za  „jednu z nejdůležitějších knih, které se objevily po studené válce“ –  se stal novou zahraniční politikou WEF.

Zbigniew Brzezinski prohlásil, že to bylo „klíčové dílo, které změní naše chápání mezinárodních záležitostí.“

Brzezinski napsal předmluvu k vydání z roku 2011, kde odhalil, že byl zpočátku skeptický k Huntingtonovu „ambicióznímu rozsahu“, ale nakonec si ho získal multipolární tábor a prohlásil:

„Uvědomil jsem si, že jeho velká teze a zastřešující syntéza poskytly zásadní poznatky  nejen pro pochopení světových záležitostí, ale také pro jejich inteligentní utváření.“

Toto prohlášení je úplným obrácením jeho dřívější pozice, kdy ve svém velkolepém opusu  Velká šachovnice  v roce 1997 ještě podporoval unipolární svět pod hegemonií USA.

Velký multipolární reset WEF podporuje tuto politiku, kdy se zdánlivě až znepřátelené bloky sjednocují, aby splnily dystopickou vizi WEF o technokratickém globálním policejním státě.

Mezitím však probíhá záměrná destrukce Západu několika metodami, což snad netřeba detailněji vypisovat, všichni to vidíme v „přímém přenosu.“

Jsme svědky kolapsu vestfálského systému, který je nahrazen sérií nadnárodních mocenských bloků, které se zařadí podle svých již existujících geografických poloh, které se vyvíjely tisíce let.

Národní státy budou spojeny do bloků v rámci multipolárního světa a právě tyto státy budou vytvářet jednotlivé regiony.

Tyto vznikající ekonomické bloky se zhruba shodují s Huntingtonovou mapou:

Tyto multipolární  mega regiony  budou dále rozděleny na místní regiony (zhruba v hranicích dnešních národních států). V jednom ze svých  posledních projevů generální tajemník OSN Ban Kim Moon hovořil přímo o regionalismu:

Tvůrci Charty Organizace spojených národů uznali důležitost  regionální  akce. A tvůrci Agendy 2030 také posunuli toto ocenění  stěžejní role regionalismu  na hlubší úroveň pro 21. století.

Světoví lídři uznali  klíčovou roli regionální spolupráce  při provádění a hodnocení pokroku.  Regionalismus se využívá  při řešení problémů, jako je obchod, potravinová a energetická bezpečnost, změna klimatu, konektivita a vypuknutí zdravotních epidemií.

Jsem hrdý na to, že jsme posílili naše partnerství s  regionálními organizacemi,  jako je Africká unie, Liga arabských států, ASEAN a Evropská unie. Regionální komise OSN jsou samozřejmě  ústředním bodem naší práce. Každý den podporují regionální spolupráci a integraci  a rozšiřují své odborné znalosti pro socioekonomický rozvoj.

Ruský think tank Valdajský Club vytvořil nový  R20 (regionalismus 20),  který bude dohlížet na finanční rozvoj (překlad: finanční kontrola) regionů G20. Z jejich webu:

Začátkem tohoto roku Valdaj Club pokročil v iniciativě k posílení globálního rámce správy prostřednictvím vytvoření platformy pro spolupráci mezi regionálními integračními ujednáními,  regionálními rozvojovými bankami  a  regionálními finančními ujednáními.

Hlavním důvodem této myšlenky byla potřeba podporovat větší horizontální koordinaci mezi různými regionálními ujednáními a zároveň zlepšovat kooperativní vazby mezi regionálními a globálními multilaterálními institucemi.

G20 lze považovat za optimální prostředek pro podporu takové spolupráce, s novým rámcem regionální spolupráce označeným jako R20 (region dvacet), který sdružuje největší regionální hráče napříč světovou ekonomikou.

 

Pokud má být multipolární svět BRICS v rozporu s globalistickou agendou WEF, zdá se velmi zvláštní a/nebo děsivé, že spolu aktivně spolupracují.

Webové stránky WEF nabízí  nepřeberné množství  článků o Valdajském Clubu.

WEF již v roce 2016 vydalo 8 předpovědí pro rok 2030.  I v nich se s úpadkem hegemonie USA a multipolárním světem počítalo. I přes některé nesmysly jako jsou syrští ředitelé společností (pokud nemají na mysli šéfy různých gangů) si stojí za to ono video připomenout:

 

  1. Ze všech produktů se staly služby. Jinými slovy: nic nevlastním, žádné auto, žádný dům, žádné spotřebiče a žádné oblečení. To je ono známé heslo WEF: „Nebudeš nic vlastnit a budeš šťastný.“
  2. Uhlík bude zpoplatněn celosvětově. Od roku 2017 musí čínské společnosti platit za emise CO2, aby je motivovaly k odklonu od fosilních paliv.
  3. Dominance Spojených států skončila a existuje několik světových mocností. Amerika bude muset soutěžit s Ruskem, Čínou, ale také Německem, Indií a Japonskem.
  4. Nemocnice, jak je známe, přestanou existovat. Skalpely a dárci orgánů ustupují robotům a tištěným orgánům.
  5. Jíme mnohem méně masa. Protože je to lepší pro planetu a naše zdraví.
  6. Dnešní syrští uprchlíci budou do roku 2030 ředitelé společností. Do tohoto roku bude kvůli „změně klimatu“ vysídlena jedna miliarda lidí. Musíme je přivítat a integrovat.
  7. Západní hodnoty budou testovány až k prasknutí. Znepokojivý počet Evropanů přijme populismus.
  8. Do roku 2030 můžeme vyslat lidi na Mars. To je pravděpodobně místo, kde objevíme důkazy o mimozemském životě.

Detailní analýza výše ukazuje, že dřív či později všichni globalisté akceptovali, že do budoucího jednoho světového řádu vstoupí svět jako multipolární, tedy rozdělený na různé bloky.

Ať už šlo o Jelcina, Schwaba nebo Brzezinského, všichni dřív či později seznali, že jde o ideální cestu k jednotnému světovému řádu. Pokud budou loutkové země prosazovat agendu, která vede rovnou k tomuto řádu, pak zde ve skutečnosti není žádný rozdělený svět.

Ať už jde o digitální identitu, digitální měnu, digitální očkovací pasy, 15minutová města, Agendu 2030, Pakt pro budoucnost OSN, transhumanismus, pandemickou smlouvu WHO či jakýkoli jiný aspekt globalistické agendy, tak zde je celý „multipolární svět“ v naprostém souladu.

Jen ty státy, které vše výšeuvedené odmítají, jsou těmi, které se vzpírají globalistické agendě. Ale obávám se, že žádnou takovou zemi nenajdete nejen v rámci kolektivního Západu, ale ani mezi členy BRICS…

 

Velmi špatnéŠpatnéPrůměrnéDobréVelmi dobré (1 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

>> Podpora

Svobodný svět nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory na provoz. Pokud se Vám Svobodný svět líbí, budeme vděčni za Vaši pravidelnou pomoc. Děkujeme!

Číslo účtu: 4221012329 / 0800

 

>> Pravidla diskuze

Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.

>> Jak poslat článek?

Chcete-li také přispět svým článkem, zašlete jej na e-mail: redakce (zavináč) svobodny-svet.cz. Pravidla jsou uvedena zde.

Sdílet článek:

1 Comment

  1. Slovanka je stará milovnice konspiračních teorií. Ještě měla přidat nějakého Blofelda, který to vše ovládá – s perskou kočkou na klíně, zatímco šlape na tlačítko, posílající nepohodlné do jezírka piraní. To by aspoň mělo určitý půvab. Pokud jde o “jednotný světový řád” – nikdy nebyl a nikdy nebude, to je zakódované v lidské povaze už od stavby babylónské věže.

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*