Glosa MM: Proxy válka




Sdílet článek:

Vládní zmocněnec pro oblast medií a dezinformací Michal Klíma zveřejnil návrh zákona, na základě kterého by měla nezávislá media dostávat 100 milionů dotací ročně a factheckingové neziskovky 50 milionů ročně.
Tak tomu říkám „nezávislost“ medií! Na zvracení…

Hlavní dopisovatel britského listu The Independent z USA Andrew Buncombe nadepsal svůj příspěvek: „Je načase přestat předstírat, že to, co se děje na Ukrajině je něco jiného, než americká proxy válka“.

Týdeník Hrot:
Rok 2022 v ekonomice: nadějné vyhlídky zabila Putinova válka.
Dodávám:
Což je nesmysl. Nadějné vyhlídky zabila reakce USA a jejích západních spojenců včetně nás na konflikt Ruska s Ukrajinou, který byl prohlášen za naši válku.

V ukrajinském Izjumu přejmenovali Vysockého ulici, pojmenovanou po slavném ruském zpěvákovi a básníkovi Vladimiru Vysockém, velmi populárním i u nás, na ulici Steva Jobse.
Co na to naše kulturní fronta? Nastane obvyklé mlčení?

Velmi špatnéŠpatnéPrůměrnéDobréVelmi dobré (16 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

>> Podpora

Svobodný svět nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory na provoz. Pokud se Vám Svobodný svět líbí, budeme vděčni za Vaši pravidelnou pomoc. Děkujeme!

Číslo účtu: 4221012329 / 0800

 

>> Pravidla diskuze

Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.

>> Jak poslat článek?

Chcete-li také přispět svým článkem, zašlete jej na e-mail: redakce (zavináč) svobodny-svet.cz. Pravidla jsou uvedena zde.

Sdílet článek:

Buďte první kdo přidá komentář

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*