Přibližně 4 týdny před volbami v USA vše nasvědčuje velkému vítězství Donalda Trumpa




Sdílet článek:

ROMAN BEDNÁR

O tom mainstream nenapíše „samozřejmě“ ani slovo – místo toho mluví o prý vyrovnaném volebním souboji.

Když Kamala Harris vstoupila do ringu kampaně, zavládla velká euforie. Teď to však přešlo a vítr se opět otočil směrem k Trumpovi. Aktuální průzkumy nyní jasně poukazují na vítězství Republikánů. Pokud bude dynamika pokračovat tímto směrem, Donald Trump porazí Kamalu Harris historickým výsledkem.

A to i proto, že Harris se stále více vystavuje svou neschopností posměchu.

Zdá se, že Harrisové kampani došly nástroje ve svém arzenálu na zpomalení tempa Trumpovy kampaně. Ke cti Trumpovy kampaně patří, že kampaň Harris je zcela vymanévrována.

Věci se pro kampaň Harris každým dnem zhoršují.

Viceprezidentka Bidena se zoufale snaží prokázat silné vůdčí schopnosti v situaci po dvou hurikánech, které zdevastovaly americký jihovýchod. Ale prostě to nefunguje a teď ji ještě více bolí hlava z „pomstychtivého“ jednání prezidenta Bidena. Na to nemá žádný vliv.

Prezident Biden nyní odmítá byť jen uznat jejich povinnost „pomoci“ při poskytování zdrojů oblastem postiženým přírodními katastrofami. Aby toho nebylo málo, Biden nyní otevřeně chválí politické nepřátele Harris a odmítá její kritiku politických oponentů.

Zdá se, že tým Biden se více zajímá o zajištění odkazu prezidenta, než o pomoc Demokratům, kteří ho „odvolali“ z volební kampaně a navrhli Kamalu Harris jako kandidátku na prezidenta.

Čím více lidí ji vidí, tím méně se jim líbí Kamala Harris. Její nedávná mediální vystoupení byla naprostou katastrofou.

Zdá se, že pro Kamalu Harris přišel začátek konce.

Trumpův tým chápe, že se ještě může stát cokoli, zejména v mezích podvodu, a udržuje tlak na Harris svým výborným mediálním programem. Nespí na vavřínech a je naprosto jasné, že v plánu je sprint přes cílovou pásku 5. listopadu.

Pokud nedojde k nějakému katastrofickému incidentu nebo k nějaké „zvláštní“ události (v dnešní době tak něco nelze vyloučit), tak Donald Trump je na dobré cestě vyhrát druhé funkční období.

Forbes tento týden uvedl, že šance Trumpa na vítězství jsou momentálně 53,9 procenta u Harris jen 46 procent a že velkou zásluhu na tom má Elon Musk.

roman-bednar.com

Velmi špatnéŠpatnéPrůměrnéDobréVelmi dobré (9 votes, average: 5,00 out of 5)
Loading...

>> Podpora

Svobodný svět nabízí všechny články zdarma. Náš provoz se však neobejde bez nezbytné finanční podpory na provoz. Pokud se Vám Svobodný svět líbí, budeme vděčni za Vaši pravidelnou pomoc. Děkujeme!

Číslo účtu: 4221012329 / 0800

 

>> Pravidla diskuze

Než začnete komentovat článek, přečtěte si prosím pravidla diskuze.

>> Jak poslat článek?

Chcete-li také přispět svým článkem, zašlete jej na e-mail: redakce (zavináč) svobodny-svet.cz. Pravidla jsou uvedena zde.

Sdílet článek:

1 Comment

Napište komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.


*